שפתיי הפות מחוברות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/04/2009 | 13:36 | מאת: ד.ק.

השפתיים של הפות שלי מחוברות רופא הנשים המליץ לי על ניתוח פשוט בהרדמה מקומית לפתיחת השפתיים האם יש לחשוש מניתוח כזה ומהיא תקופת ההחלמה אם אפשר לתפקד מיד רגיל. ובנוסף אמר שייקח דגימה לביופסיה האם יש לי לחשוש מהדבר. אני קצת מפחדת. אשמח לקבל תשובה מהירה.

שפתי פות מחוברות אינן שכיחות בבוגרות אלא בתינוקות איני מבין את מבנה השפתיים ומדוע צריך ביופסיה ? אם משהו חשוד - צריך לבצע ביופסיה ורק אחרי תשובה לבצע כל דבר אחר בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן