ד"ר חיים שאלה חשובה השמח אם תענה לי ..

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/04/2009 | 23:55 | מאת: דנה

זה בקשר לאיבר המין שלי השפתיים הפנימיות שלי מאורכות ומסולסלות זה נורמלי? המראה הזה נורא מביך אותי ואני נימנעת מרגעים אינטימים בביגדי ים זה בולט ואני נורא מתביישת שנים קודמות לא הלכתי לים האם יש אפשרות לניתוח ובסביבות כמה הוא יעלה ?.. והאם יש סיכון ?.. אשמח לתשובות בהקדם זה דחוף!

שלום משתמע שהסבל הנגרם לך ממראה השפתיים רב הניתוח נועד לדעתי בדיוק בשבילך הייתי ממליץ לך לאזור עוז ולהגיע לשיחה ובדיקה ולאחר מכן תחליטי בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן