הדבקות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/03/2009 | 11:40 | מאת: 28

שלום, בגילי 28 גיניקולוג אמר לי כי החלק העליון של השפתיים דבוק זה לה ומתסיר את הדגדגן, ביצענו ניתוח להפרדת השפתיים בקטע זה. בביקורת לאחר כ- 10 ימים נראה כי השפתיים נדבקו שובץ הרופא המליץ לי למשוח קרם אובסטין בלילה ואפלומיצין בבוקר. האם הדבר יעזור? עשיתי כבר ניתוח ואין אני רוצה לחזור על זה שוב? מה עושים? בנוסף אימי ואחותה נפטרו מסרטן השד ועל האובסטין רשום כי אסור השימוש לקירבה ראשונה לסרטן. האם אני יכולה לשהתמש בקרם זה? תודה רבה

ראשית - את יכולה להשתמש בקרם מקומית לזמן מוגבל ללא חשש בקשר לסיבה לניתוח ולתןצאה כמובן שאיני יכול להביע דיעה ללא בדיקה בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן