שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/03/2009 | 17:00 | מאת: רוני

אני מעוניית לעשות ניתוח להקטנת השפתים. זה דבר שמאוד מפריע לי ולכן גם קשה לי ליצור קשר עם בנים. אני גם מאוד מתביישת להראות לרופא את איבר המין שלי. מה אפשר לעשות?? אודה לתשובה

שלום אין בעיה לתקן את זה בניתוח מקומי מדויק אם את מעל גיל 18 הגיעי ליעוץ ואם מתחת - עדיף עם אימך בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן