היי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/03/2009 | 15:43 | מאת: מירית

יש לי שפתיים מובלטות ממשש!! והם גם נפולות כאלה. אני מאוד רוצה לבצע ניתוח. ישנם מקרים בהם אי אפשר לעשות את הניתוח? או שאפילו שנראה לי שיש לי מקרה נורא אני יוכל בכל זאת לעשות?

שלום לא נראה שצריכה להיות בעייה לעצב לך שפתיים יפות עדיף שתגיעי לשיחה ובדיקה ותרגישי הרבה יותר חופשיה טל למזכירה 052-5134747 בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן