צניחת רחם והריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/03/2009 | 00:45 | מאת: אודליה

שלום ד"ר חיים! אני בת 33 אחרי 2 לידות, לידה ראשונה לידת וואקום ולידה שניה בניתוח קיסרי שהוחל בעקבות צניחת צוואר הרחם בדרגה 2 בזמן ההריון השני. כיום אני מתכננת הריון נוסף עברו 5 שנים מההריון הקודם. אנני יודעת מה רמת הצניחה? היא קיימת לדברי הרופא קל. האם הצניחה יכולה למנוע ממני להיכנס להריון? ובזמן ההריון האם הצניחה מסכנת את ההריון?

אם הצניחה קלה (צוואר הרחם לא בולט מחוץ לנרתיק בשעול) אין בעייה להרות, להחזיק הריון וללדת הצניחה יכולה להחמיר אחרי הריון ולידה אך לעתי האישית זה לא צריך למנוע ילד נוסף בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן