קרעים בשפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/03/2009 | 11:02 | מאת: יעל

שלום, לאחרונה שמתי לב שהשפתיים הפנימיות שלי אינן רציפות ויש בהן קרעים, בין היתר בחיבור שבין שתי השפתיים (מעל הדגדגן).יש לציין שלא קרגשתי בקריעה וזה לא כואב. ממה זה יכול לנבוע והאם זה יכול להשפיע על ההנאה המינית? תודה, יעל

ספרי על ההיסטוריה שלך : לידות, ניתוחים באזור, טראומה וכו' אם אין כלום כנראה זה מולד בהחלט ניתן לתקן זאת בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן