דגדגן בולט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/03/2009 | 21:04 | מאת: שושי

לביתי בת ה- 11 יש דגדגן בולט,לאחר שיחה איתה גילתי שהיא מושכת את הדגדגן כי זה גורן לה הנאה. יש לציין כי עד שהיא התחילה לעשות כך הדגדגן היה בגודל רגיל. האם זה נורמלי? האם אני צאריכה לעשות משהן? אשמח לתשובה

הגדגן לא משנה את גודלו מאוננות !!! יתכן ומדובר בעורלה הנשית או בשפתים הקטנות אם היא מסכימה הגיעו יחד לביקה ושיחה משותפת דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן