הפרעה בהתרקונות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/03/2009 | 17:39 | מאת: מיטל

שלום עברתי לפני 3 חודשים בדיקה לגילוי טחורים עם אנוסקופ ונאמר לי בתומה כי יש לי טחורים מדרגה 2 ואולי בעתיד הרחוק אצטרך לנתח ואני הסכמתי עם הערכה כי כמה שנים כבר הטחורים יוצאים ונכנסים בחזרה בכל יציאה ללא שום כאב,דימום או משהו אחר,אלא שמיד לאחר הבדיקה השריר בפי הטבעת נעשה תפוס ולא משוחרר מה שגורם לי להפרעה בהתרקונות,ואי יכולת להתרוקן עד הסוף,זוהי תופעה שלא חוויתי מעולם עד הבדיקה,מה לדעתך קרה?,האם השרירים ברצפת האגן ופי הטבעת התכווצו בחוזקה והגיעו למצב שהם לא משתחררים,או שיכול להיות שהם נפגעו במהלך הבדיקה ?,או שמה אלה הם הטחורים שאחראים למצב החדש?,עליי לציין שאין לי עצירות או כאבים ודימום בזמן היציאה,האם יכול להיות שהתפתח לו אניזמוס כתוצאה מן הבדיקה,חשוב לי לציין כי לפני הבדיקה לעולם לא חוויתי תופעות הללו והייתי במצב בריאותי מצויין. תודה וסליחה על האריכות אשמח לשמוע את הערכתך.

לריקון לא מלא 2 אפשרויות עקריות צניחת לדן אחורי - רקטוצלה אניזמוס - כיווץ מוגזם של הסוגר האנלי צריך לבוק כדי להבדיל אם זה פתאומית אחרי הבדיקה - כנראה שכיווץ מוגזם הוא הבעייה את יכולה לבוא לבדיקה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן