בעיה דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/03/2009 | 13:24 | מאת: אנונימית

שלום אני בת 38 בתולה .אתמול הייתי אצל רופאת נשים מכיון שיש לי פטריה בנרתיק. אבל יש לי שאלה שמטרידה אותי אני חוששת שיש לי צניחת לדן מכיון שבפתח הלדן למעלה יש לי מין גוש בשר שכאשר אני עושה תנועה של עשית צרכים הוא יוצא מעט החוצה.הרופאה אמרה שהיא לא יכולה לבדוק אותי מכיון שאני בתולה. היא הסתכלה במבט חיצוני ואמרה שהיא חושבת שזה חלק ממבנה הפות. אבל אני מודאגת מאוד שאולי יש לי צניחת לדן. שאלתי מה אפשר לעשות מכיון שאני מתביישת לגשת לרופא נוסף להגיד לו שאני בתולה. מצטערת אל אורך השאלה. מחכה לתשובה מהירה . תודה מראש

16/03/2009 | 22:57 | מאת: דר קריסי

אפשר לבוק גם בתולה עם ספקולום מיוח חוץ מלבדוק אותך ולראות במה מדובר אין לי מה לעשות הגיעי לביקה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן