שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/03/2009 | 16:15 | מאת: רותם

שלום ד"ר אני בת 16 ואני מאוד מודאגת משום שבקושי רואים את הדגדגן שלי וגם המגע איתו ממש לא נעים לי. זה נורמאלי?

לרוב הוא נסתר ותופח ביחוד באוננות או יחסי מין וזה שאת לא נהנית מהמגע - או בגלל גילך וחוסר נסיונך או בגלל שאת נהינת ממגע באזורים אחרים ולא דווקא בדגדגן ליותר ספציפיות עדיף שתגיעי להבדק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן