החלמה לאחר ניתוח שיקום ריצפת האגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/03/2009 | 09:28 | מאת: יפה

שלום דוקטור עברתי ניתוח להרמת ריצפת האגן לפני חודש דרך הנרתיק. היום עדין איני יכולה לקיים יחסי מין וכאשר אני מנסה לחוש את המקום אני מרגישה חתיכות בשר בולטות ומעין חסימה של בשר.האם זה נורמלי? אבקש את עצתך תודה תודה

לעיתים יש הדבקויות וכו' - צריך לבדוק כדי לדעת מה בדיוק הבעייה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן