שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/02/2009 | 15:44 | מאת: .

שלום, בעבר עברתי ניתוח לתיקון שפתיים פנימיות,בהתחלה הייתי מרוצה מהתוצאה כי פתאום לא הרגשתי אותן בולטות.היום אני שוב חושבת לעבור את הניתוח כי השפתיים לא כל-כך סימטריות אך מה שמטריד אותי יותר זה האזור של הדגדגן.הוא בולט מטבעו שעם זה אני יודעת שאין הרבה מה לעשות אבל יש הרבה עור מסביב לדגדגן שאותו הייתי רוצה להוריד,כמה שאפשר,כדי שהאזור יהיה כמה שפחות בולט. מה דעתך? תודה מראש...

אפשר בהחלט להוריד מהצדדים ובתנאי שהדגדגן לא יחשף (אם יש לך דגדגן גדול יחסית) צריך כעיקרון לראות כדי להעריך את תוצאת הניתוח דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן