אוויר - המשך

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/02/2009 | 22:24 | מאת: דפנה

תודה על תגובתך... לא הצלחתי להבין... אצלי יש אויר גם ביחסי מין וגם בלי קשר... אני מבינה שההתקן נועד כאשר נפלט אוויר ללא קשר ליחסי מין. אני צודקת?? אם הבעייה היא גם ביחסי מין, מה אתה מציע?

אויר ביחסים - שכיח ונגרם מפעולה כמו בוכנה ולא הייתי ממליץ לטפל אויר ללא קשר ליחסים יכול לחלוף ב 3 צורות עקריות פזיותרפיה אגנת ניתוח להצרות פנים הנרתיק התקן דמוי גליל בתוך הנרתיק שמונע שאיבה והוצאה של אויר בתנועה יש באינטרנט מאמר שלי בנושרא חפשי vaginal wind krissi stanton בגוגל דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן