אויר מהנרתיק! דחוף!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/02/2009 | 17:30 | מאת: דפנה

שלום ד"ר אני סובלת קשות מהתופעה המביכה הזאת עד כדי שאני נמענעת מקיום יחסי מין! עברתי ניתוח שהיה אמור לפתור את הבעיה אצל ד"ר קונדריאה. לצערי הבעייה לא נפתרה. הבנתי מדברים שכתבת שיש התקן שפותר את הבעייה. ולשאלותיי: 1. האם אפשר להכנס להריון עם ההתקן? 2. האם התקנתו והסרתו כרוכים בכאבים? הרדמה? מה ההחלמה? קשה? 3. כתבת שלא קל להיות עם ההתקן. למה אתה מתכוון? האם זה כואב? האם רק בהתחלה? 4. באופן כללי אשמח אם תרחיב מעט בנושא. לדעתי הרבה נשים סובלות מהבעייה הזאת... תודה

זה לא התקן למניעת הריון והוא בנרתיק וצריך להוציא אותו בזמן יחסים צריך לבדוק ולראות מה קורה אצלך אצל רוב הנשים ניתוח לא עוזר אם זה רק ביחסי מין - זאת פעולת בוכנה והדבר קורה כמעט אצל כל זוג אם זה גם בהליכה, ישיבה וכו - זאת בעיה אחרת דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן