ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/02/2009 | 16:45 | מאת: מאיה

שלום אני בת 17 והשפתיים הפנימיות מעט יותר בולטות. כעיקרון זה לא מפריע לי אך מבחינה אסתטית אני שוקלת לעבור ניתוח. השאלה היא אם לאחר מכן זה יראה כאילו עברתי ניתוח?

אם זה מעט בולט ואיןם בעיה אסטטית אין צורך בניתוח אם הבעייה אסטטית ומנתח טוב בתחום מנתח לרוב התוצאה טובה מאד חשוב לתאם צפיות לפני ניתוח דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן