ניתוח שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/02/2009 | 21:48 | מאת: שלי

לד"ר שלום, אני בת 18 והייתי רוצה לעבור ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות. יש לי כמה שאלות: 1. אני מתביישת מאוד לשתף את אמא שלי בכך, אפשר לעבור את הניתוח ללא ידיעתה או ידיעתו של כל בנאדם אחר? 2. מהם הסיכונים הכרוכים בהרדמה? 3. אני יודעת שטווח המחירים תלוי במקרה, אך באופן כללי, בין מה למה הוא נע? 4. לאחר הניתוח, אפשר לראות צלקות או שהמקום נראה טבעי? תודה, שלי.

בגיל 18 את בוגרת ויכולה לעשות כרצונך אך אני ממליץ מאד לשתף את עימך - זה לא סוד ולא מבוכה זה צורך והיא תבין אותך לאחר שתסבירי לה - ואני מוכן בבדיקה להסביר לה ממה את סובלת המחיר הוא כמה אלפי שקלים בחודשים הראשונים יש סימני תפרים שנעלמים עם הזמן דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן