שיחזור קרום הביתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/02/2009 | 13:43 | מאת: ענת

שלום אם אני רוצה לשחזר את קרום הביתולין לפני חתונה אני חייבת לעשות זאת שבועיים לפני? כמה זמן לפני ניתן לעשות את הניתוח?

אם את לא מקימת יחסים עדיף מנסיוני לתפור כמה שיותר מוקדם , כך אני נוהג ואז הקרום מושלם ללא חוטים או תפרים באופן טבעי לפעם הראשונה שתקיימי יחסים עם בעלך בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן