ניתוח להקטנת שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/02/2009 | 14:04 | מאת: דלית

כמה עולה ניתוח כזה? כמה זמן אישפוז אם בכלל? (האם אפשר לא להתאשפז בכלל?) האם זקוקים למנוחה אחריו? איפה אתה מבצע אותו בארץ? האם יכול להמליץ על מומחה בצפון? תודה

הניתוח נקרא LABIOPLASTY ונמשך כ 40 דקות בהרדמה כללית אין צורך באשפוז לילה אני ממליץ על מנוחה כ 3 ימים בבית אני מבצע את הניתוחים באסותא פתח תקוה עלות הניתוח תלויה בהיקפו במנתח וכו' בברכה דר קריסי

26/03/2009 | 16:20 | מאת: N D

אני מאוד מעונינת לעשות הקטנת שפתיים ורציתי לדעת איפה ואיך אפשר לעבור את הניתוח ומה העלות של הניתוח. אשמח מאוד אם יחזירו לי תשובה במהירות האפשרית. אני מעשן ויש לי סימנים אדוצים על השפתיים רציתי לדעת ממה זה נובע,אם יש לכם איזה שהוא תשובה אשמח אם תכתבו לי תודה מראש

26/03/2009 | 16:21 | מאת: N D

אני מאוד מעונינת לעשות הקטנת שפתיים ורציתי לדעת איפה ואיך אפשר לעבור את הניתוח ומה העלות של הניתוח. אשמח מאוד אם יחזירו לי תשובה במהירות האפשרית. אני מעשן ויש לי סימנים אדוצים על השפתיים רציתי לדעת ממה זה נובע,אם יש לכם איזה שהוא תשובה אשמח אם תכתבו לי תודה מראש

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן