ניתוח לקיצור שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/02/2009 | 21:15 | מאת: בת 28

אני מוטרדת מהנושא הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה לעבור ניתוח לקיצור השפתיים פנימיות (השפתיים הפנימיות ארוכות ויוצאות), הייתי אצל 2 רופאים גניקולוגים מנתחים, אך אני לא בטוחה אל מי לפנות. מה הסיכונים?

שלום אני ממליץ לך להגיע ליעוץ ובדיקה, להכין רשימה עם כל השאלות, להתרשם מדוגמאות ואז להחליט יש מספר מנתחים בנושא עם נסיון רב כולל אותי כמובן בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן