ניתוח בשפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/02/2009 | 17:10 | מאת: שרון

אני מאוד חוששת לגבי ניתוח בשפתיים באיבר המין. שמעתי סיפורים שנשים עשו את הניתוח ובסוף, לאחר הניתוח, המראה של הפות היה יותר נורא. מה הסיכויים לכך?

לא כל מי שמחליף נורה ניקרא חשמלאי אני יכול להעיד רק על התוצאות שלי - והן מצוינות חשוב להתאים צפיות פציאנטית לניתוח - לא אצל כל אחת הכל אפשרי ולא אצל כל אחת יראה אותו דבר ממליץ להגיע ליעוץ ולאחר מכן לשקול בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן