קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/02/2009 | 23:47 | מאת: דתיה

ניתוח שחזו קרום הבתולים לתמיד הכוונה לניתוח שאחרי מגע מיני הקרום ידמם, הכוונה אם אני אעבור ניתוח זה היום ואחרי חמש שנים אני יכולה להתחתן ולקיים יחסי מין וירד לי דם, אני יודעת שיש ניתוח כזה אבל גורם ליותר כאב במגע מיני וזה לא משנה לי העיקר אצלי הדימום ללא התערבות רפואית לפני החתונה בכמה שבועות או ימים לעבור את הניתוח ולשכוח ממנו ולהיות בטוחה שאם אתחתן ידמם? האם דוקטור יורם אברהמוב בצפון מנתח ניתוח זה? כי אני מעוניינת לעבור אותו

כל מה שאמרת נכון איני יודע אם גם דר אברמוב מנתח זאת בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן