רצפת אגן..

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/07/2006 | 15:16 | מאת: רינה

רציתי להאיר את עיניכן, באולי עוד נקודת למחשבה. לאחר תאונת דרכים קשה שעברלי, ובה נפגע לי הגב וכל כדור השלג שנגרם לי כתוצאה מהכאבים האלה, לפתע פתאום באמצע החיים, התחיל לברוח לי השתן בלי להודיע מראש! מכירות את ההרגשה המזופתת הזו? ואני בסך הכל בת 38 ואחרי 2 לידות. הכל היה תקין במהלך חיי. הגעתי להידרותרפיה והן הצילו את חיי. נגמרו הדליפות, המבוכות והבכי הרב. אחרי שנה של טיפולי אינטנסיביים, חורף קיץ, השתלמם המאמץ. לתשומת לבכן, ואם תרצו פרטים נוספים אשמח לעזור.

תודה על ההארה אחרי תאונת דרכים הבעייה העיקרית היא אנורזיס (השתנה לילית לא מודעת) עקב חרדה או תכיפות ודחיפות במתן שתן עם דליפה מתוך דחיפות (לא מספיקים להגיע) וזאת על רקע בעייה עצבית בעמוד שידרה אין ספק שטיפול תומך במיקרים אלה עדיף על ניתוח מכל סוג

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן