הסרת קרום בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/10/2006 | 22:07 | מאת: גל

שלום ד"ר סוף סוף מצאתי פורום מתאים... אני בת 27, עדיין בתולה. הדבר גורם לי לרתיעה מלצאת עם גברים. כמו כן אני נבוכה על פעם מחדש להבדק אצל רופא נשים בגלל היותי בגיל כזה בתולה. אני מעוניית להסיר את קרום הבתולין אך לפני כן כמה שאלות: 1. האם ניתן להסיר אצל רופא נשים במרפאה שלי, כלומר בביקור אצל רופא בקופ"ח או שזה לא דבר מקובל ועליי ללכת לקליניקה פרטית? 2. במידה ואכן אסיר את הקרום האם אחשב סוף סוף באופן רישמי ללא בתולה ואוכל להבדק בפעמים הבאות אצל רופא נשים כמו כל בחורה (תמיד הרופא נשים לא יכול היה לבדוק אותי בגלל היותי בתולה, האם כשאסיר את הקרום הוא יוכל לבדוק אותי רגיל, כולל בדיקת אולטרסאונד (תמיד עשו לי בדיקת אולטרסאונד דרך הבטן ולא מהנרתיק כמו שעושים בד"כ) 3. האם בהסרת הקרום יהיו צלקות כלשהן?, האם יהיה לי דימומים? ואם כן כמה זמן הם ימשכו? 4. אני מעוניינת שהסרת הקרום תגרום לי לפחות רתיעה מקשר אינטימי, אני רוצה לדעת האם כשאקיים יחסים מיניים, האם החדירה תהיה יותר קלה ופחות כואבת? סליחה על כל השאלות, אבל באמת חשוב לי לקבל מידע, אשמח אם תוכל לענות לי על שאלותיי על מנת שאוכל לשקול נושא זה שמאד מפריע לי תודה רבה

18/10/2006 | 17:59 | מאת: רוני

הסרת קרום הבתולין לא תהפוך אותך ממצב בתולה למנוסה במין אני אישית מכבד בחורה שהיא בתולה גם אם זה בגיל 27 מין עושים באהבה או לא עושים בכלל אין לך ממה להרתע ממין כל שתצתרכי זה אדם מתחשב למידע נוסף תוכלי לפנות אליי למייל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן