מבנה הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/12/2008 | 21:51 | מאת: אוריה

מה השכיחות של שפתיים פנימיות מוגדלות? האם זו בעיה אסתטית בלבד? האם זו בכלל בעיה? אני רואה שהרבה מאד שאלות בפורום שלך עוסקות בנושא, ואתה, באופן גורף, ממליץ על ניתוח. מדוע? הרי ניתוח בהרדמה מלאה אינו הליך קל בכל מקרה, ויש בו הסיכונים שלו. האם תוכל לכוון אותי למקור מידע מסודר בנושא, הכולל צילומים של מבנים אי רגולריים של איבר המין הנשי, שכיחותם, ווהבעיות הנלוות להם (אם בכלל). בתי הצעירה (15) מאד מוטרדת ממבנה איבר המין שלה, והייתי רוצה להבין יחד איתה, את הנושא, קצת יותר, ולבחון את המשמעויות השונות והאפשריות במצבה.

טעית מהתחלה ועד הסוף איני ממליץ על ניתוח באופן גורף לעולם הטיפול היחיד במי ששפתי פות מוגדלות (היפרטרופיות) מפריעות לו הוא ניתוחי - אין טיפול אחר פשוט בהחלט לא מומלץ לנתח רק אם השפתיים הקטנות מוגדלות אלא אם הן גורמות לבעיה גופנית או נפשית על רקע אסטטי והשכיחות - כמו שכיחות של נשים שעוברות הגדלת שדים או מתיחת פנים או ישור אף - ניתוח פלסטי לכל דבר ולא מחלה בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן