קרום בתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/12/2008 | 21:15 | מאת: דתיה

אני מעוניינת לעבור ניתוח סגירת קרום הבתולים בעבר עברתי איחוי אבל נשאר לי פתח לא סגור כי אין קרום בצד אחד לתפוס אותו בקרום בצד השני אז שמעתי שיש ניתוח כזה אבל לא כל רופאי הנשים יודעים לנתח את זה, אני מעוניינת לסגור מסיבות חברתיות ונפשיות, אם אתה יכול להמליץ לי רופא שיודע לנתח ניתוח כזה בצפון באיזור חיפה שעובד דרך קופת חולים כללית כי אני שייכת לקופת חולים כללית אגב אני לא מעוניינת בסודיות ולא אכפת לי שהניתוח יופיע בתיק הרפואי שלי אשמח אם תוכל להמליץ ולהפנות אותו לרופא כזה בצפון מומלץ שרופא הנשים יהיה אישה אבל אם אין ברירה ויש רק גבר אשמח לקבל את שם הדוקטור כדי לקבוע אצלו תור ב *2700

דר מולנר רובי בי"ח העמק בעפולה או דר אברמוב יורם בי"ח כרמל חיפה בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן