שפתיים חתוכות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/12/2008 | 12:37 | מאת: חני

שלום היום גיליתי שאחת השפתיים חתוכה לשתיים. (שונה לגמרי מהשניה אף פעם לא שמתי לב לזה קודם, לכן אני לא יודעת אם כך זה היה או שזה חדש. מאוד לא נעים לי לפנות לרופא בשאלה כזאת, לכן אני פונה לפורום אודהנ על תשובכם המהירה כי זה מאוד הלחיץ אותי (לציין שלאחרונה, יש לי גרוד בשפתיים ובפות(חיצונ, איפה שהשערות) ואני מורחת קומגיס כמעט באופן קבוע. האם זה יכול להיות שהקומגיס, הוא זה שגרם לחתך?}

אם לא עברת ניתוח באיזור - כנראה זאת בעיה מולדת אם אינה מפריעה אין חובה לטפל אם מפריע - יתכן וניתוח הוא הפתרון פני לבדיקה אצל הרופא שלך דר קריסי

22/12/2008 | 11:23 | מאת: חני

עברתי לפני כ3 חודשים ,ניתוח:היסטרוסקופיה להוצאת פוליפ. האם יכול להיות קשר? שחתכו לי בטעות בזמן הניתוח?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן