קיצור שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/12/2008 | 01:19 | מאת: שירן

שלום, אני מאוד רוצה לבצע ניתוח לקיצור השפתיים הפנימיות שבוטלות אצלי החוצה אך מאוד חוששת כיוון שזהו איזור מאוד רגיש ויש בו את הדגדגן. האם הניתוח יכול לפגוע בדגדגן או בעצבים שיש שם ולגרום לחוסר תחושה ? כשעומדת אצלי האפשרות שלא להנות מיחסי מין לעומת שפתיים בולטות, אני אני אבחר להשאר עם השפתיים.

כעיקרון אני לא נוגע בדגדגן !!! וגם ךא את העור שמעליו צריך לראות את מבנה השפתים כי לעיתים יכול להווצר כמו בליטה - אם הדגדגן יותר בולט ומורידים יותר מידי שפתים ממליץ להבדק לפני החלטה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן