לאחר 2 הריונות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/12/2008 | 10:44 | מאת: דנה

שלום רב אני בת 33 לאחר 2 הריונות לידות ואגינליות רגילות ללא תפרים. בעלי טוען שאינו מרגיש אותי במהלך יחסי המין כאשר הלידה האחרונה היתה לפני שנה וחצי אני מרגישה שזה מפריע לו מאוד ובעבר הייתי צרה הרבה יותר מהם הפתרונות? תודה דנה

כעיקרוןן - פזיותרפיה אגנית או הצרות של הנרתיק צריך לבדוק כדי לדעת מה עדיף לך - אם הפתח החיצוני לא נתפר כמו שצריך - שום פזיותרפיה לא תעזור הגיעי לבדיקהבהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן