שפתים בולטות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/11/2008 | 18:04 | מאת: בת 18

שלום אני רואה שנשים רבות יש אותה בעיה כמו לי- שפתיים בולטות. השפתיים הקטנות יוצאות מעט החוצה, ארוכות ונפולות. זה נורמאלי?? מבחינת מראה זה לא כל כך מפריע לי אבל בגלל שהן בולטות הן מאוד רגישות כאשר אני יושבת מתקלחת וכו'. האם זו סיבה מספקת בשביל לעשות את הניתוח? תודה מראש

אם זה מפריע - שווה ניתוח לא מפריע = לא לנתח את היחידה שמחליטה !!! דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן