פוחדת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/11/2008 | 17:45 | מאת: דנה

היי אני בת 16 ויש לי חבר כבר שנה. אנחנו רוצים לקיים יחסי מין אבל הבעיה היא שאני מתביישת באיבר המין שלי. השפתיים הפנימיות קצת יותר בולטות. זה מאוד מפריע לי ואני פוחדת שהוא יחשוב שזה מוזר. אז כמה שאלות: האם כדאי לי לעשות ניתוח? האם לאחר הניתוח מבנה איבר המין שלי יראה כמו משהי שנולדה עם שפתיים קטנות? תודה !!!

כעיקרון אחרי ניתוח השפתים הקטנות אכן יהיו קטנות אני ממליץ בכל מיקרה לשתף את אימך בהתלבטות ואם תרצו - בגיעו לבדיקה ויעוץ בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן