hymental tog

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/11/2008 | 22:38 | מאת: amit

ביתי נולדה עם חתיכת עור קטנטונת תלויה בחלק התחתון של השפתיים הפנימיות של הפות.רופא הילדים אמר לי לאחר הלידה שלא צריך לעשות כלום שזה מתייבש ונופל. כמובן שזה לא מה שקרה והיום הילדה בת 4 ונאמר לי שצריך לנתח ולתקן זאת. מה עלי לעשות ואיזה רופא נשים טוב ישנו באיזור ת"א שעושה ניתוח קוסמטי כזה בילדות בגיל בביטוח מכבי

נסי את דר' סגל ממכבי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן