שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/11/2008 | 17:05 | מאת: אני

שלום אני בת 16 וחצי. השפתיים הפנימיות באיבר מיני יותר בולטות מהחיצוניות. אז מה צריך לעשות להקטין את הפנימיות או להגדיל את החיצונית? את השפתיים בחיצוניות כמעט ואי אפשר להבחין בהן. והאם בגילי אני חייבת לספר לאמא שלי שאני רוצה לעבור את הניתוח? תודה

שלום אני בהחלט ממליץ לך להעלות את הבעייה לפני אמך - ולבוא יחד איתה אלי ולא לבדמדובר בניתוח קטן יחסית לקיצור ועיצוב השפתיים בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן