ניתוח לקיצור השפתיים הפנימיות של הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/11/2008 | 19:42 | מאת: שני

שלום, שמי שני ואני בת 15. שמתי לב לזה בגיל מאוד צעיר וזה מאוד מפריע לי, איני פעילה מינית אבל אני רוצה לעבור את הניתוח. האם אפשר לעבור אותו בגילי? ואם כן למי לפנות כדי לקבל הפניה? לרופא המשפחה? תודה, שני

שלום שני הניתוח אינו חלק מסל הבריאות ולכן אין טעם לקבל הפניה מרופא משפחה הניתוח מבוצע באופן פרטי נמשך כ 45 דקות הייתי ממליץ לך לדבר על כך עם אימך ובמידה ותרצו להגיע לשיחה אצלי - אשמח לענות לכל שאלותיכן אני לא אנתח אותך בלי הסכמת אימך בשיחה משותפת את לא צריכה כל הפניה אלי - רק לקבוע תור בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן