קרום בתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/11/2008 | 17:47 | מאת: טלטול

שלום ד"ר קריסי, האם אתה מבצע ניתוח שחזור קרום בתולים? האם אפשר לדעת אם זה בהרדמה מלאה או מקומית והאם השיטה שאתה משתמש בה היא "התריה"? תודה רבה

שלום אני מבצע את הניתוח לרוב בהרדמה מקומית, אכן על ידי התריה וכך התוצאה מושלמת ונשארת לטווח רחוק - עד קיום יחסים כשהמקום נראה ממש כמו המקור באילחוש מקומי פרקטית כמעט ואין כאב לעיתים נדירות הפתח כל כך רחב ואין אפשרות לסגירה מקומית וצריך הרדמה כללית תוכלי להתקשר אלי במידה ותחליטי לעבור את האיחוי לתיאום תור בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן