ניתוח חזה לפני שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/11/2008 | 23:19 | מאת: דניאלה

שלום רב, לפני כשלושה חודשים עשיתי ניתוח הגדלת חזה. ההחלמה הייתה קשה מאד ובכלל לא כפי שתיארו לי. אני גם חולת אסטמה ואחרי הניתוח חלה החמרה קלה מאד במצב שלי. אינני מרוצה כלל כיון שנשארו לי כאבים עדיין אומנם קטנים אך מפריעים. חוץ מזה אינני יכולה להוריד את החזיה כי כואב לי בלעדיה. אינני מרוצה גם מהתוצאה שבקושי רואים שעשיתי משהו וגם מזה שהפטמות אינם נמצאות באמצע החזה כפי שצריכות להיות אלה למעלה מדיי וזה גורם לכך שהחזיות בקושי תופסות לי אותן. ולכן ברצוני לבצע ניתוח להוצאת השתלים: 1.האם אתן ממליצות לעבור ניתוח להוצאת שתלים ולעבור שוב הרדמה מלאה (אני ידגיש כי הכאבים הם מינורים מאד). 2.האם הניתוך מסובך? 3.למישהי יש מושג בערך כמה עשוי לעלות כזה ניתוח?

08/11/2008 | 23:21 | מאת: דניאלה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן