לד"ר קריסי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/11/2008 | 15:27 | מאת: ליהי

יש לי שאלה בנוגע להקטנת שפתיים פנימיות- איך זה נעשה בדיוק , בחיתוך של הקצוות? ואם הן גם רחבות? מה עושים? ואם נשארת צלקת , האם היא לא מפריעה ? וגם שאלה באיזו הרדמה נעשה הניתוח ואם השחרור באותו היום? האם אוכל לחזור לעבודה כבר למחרת? סליחה על ריבוי השאלות ו- חבל שאין אפשרות ליצור איתך קשר ישיר ורק דרך המזכירה, כי אני נורא נורא נורא מתביישת לדבר על זה בכלל ורוצה שהדיסקרטיות תהיה מקסימלית, עם כמה שפחות אנשים מעורבים. תודה!

שלום את לא חייבת לומר למזכירה מה הנושא ואני כן ממליץ לשוחח פנים מול פנים ככלל - אסור לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית שכוללת הזרקת נוזל הרדמה לשפתיים והן משנות את המבנה וכך אי אפשר לחתוך ולדעת מה התוצאה הסופית הניתוח בהרדמה כללית ואני ממליץ על מספר ימים ללא עבודה (ניתוח בחמישי בערב וחזרה לעבודה בראשון או שני אם הכל סביר אשמח לפגוש אותך , להתרשם מהבעייה - ואת תחליטי מה את עושה בהצלחה דר קריסי

09/11/2008 | 13:55 | מאת: ליהי

תודה רבה על תשובתך. ורק עוד שאלה בבקשה - אם אוכל לדעת הערכת מחיר של ניתוח מהסוג הזה או לפחות טווח של מחירים, כי ממש אין לי מושג ורוצה לדעת לפני הבדיקה , אם בכלל אוכל לעמוד בזה או שאצטרך לדחות כדי לארגן כסף וכו'

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן