וסטבוליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/10/2008 | 11:56 | מאת: לד"ר קריסי

שלום לך, אני אובחנתי כסובלת מוסטבוליטיס. כבר שלוש שנים, הייתי אצל רופא פרטי שאמר לי הפוך ממה שאתה חושב, שלפי התוצאות השינוי תזונה בגוף לא משפיע לשיפור והרוב זה לא מצליח, כמן כן הוא אמר לי שאני לא צריכה לחזק את רצפת האגן וטיפול סקסולוגי. הוא עדיים לא המליץ לי לנתח, אבל כפי שהמצב נראה כרגע, אינני יכולה לקיים כלל וכלל יחסים, השתמשתי בשמנים ומשחות ושום דבר. שורף באופן בלתי נסבל. מה עם טיפולים אלטרנטיביים? לרוב הנשים שסובלות מוסטבוליטיס ממשיכות לסבול או שבאמת זה נעלם אם בטיפול או בניתוח?

"רופא פרטי" זה אומר לא אומר כלום גם אני עובד רק באופן םרטי - אז מה ? צריף מישהו שמבין בוסטיבוליטיס כעיקרו בכל תחום ברצפת האגן - טיפול שמרני כגון פזיותרפיה נטול סיבוכים ויש נשים שמתרפאות אחרי הטיפול - אז למה לנתח מיד כשלא תמיד הניתוח עוזר ואף יש סיבוכים (לעיתים נדירות) שאלה של גישה זאת גישתי למרות שפרנסתי העיקרית מניתוחים בהצלחה דר קריסי

80%-90 מהנשים עם וסטיבוליטיס מחלימות מהבעיה או מוקל משמעותית, אם הבעייה מאד ממוקמת (לרוב לחתק התחתון של פתח הנרתתיק) אני מנתח מיד אם הבעיה מפושטת - הניתוח לרוב לא עוזר אני ממליץ לנתח אם פזיותרפיה כשלה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן