וסטסוליטיס-איזה טיפול???

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/10/2008 | 19:38 | מאת: אורטל

שלום לכולם! ולד"ר קריסי ,יש לי שאלות בנושא וסטיבוליטיס,אבל קודם אני רוצה לשתף אתכם,ואם יש כאן מישהי שמזדהה עם המצב הזה או עברה טיפול שעזר, אני אשמח לשמוע וליצור קשר. אז ככה...אני בת 21. כבר שנתיים סובלת מכאבים בפתח הנרתיק וקצת פנימה. כמובן שבהתחלה אובחנה פטרייה וקיבלתי טיפולים,אבל לפני בערך 7 חודשים, הוגדרה בעייתי כוסטיבוליטיס ע"י רופא מומחה בשירותי הכללית. הכאבים אצלי הם כמעט תמידיים,שלא לדבר על יחסי מין שיוצרים כאב כפול שמצריך לשכב במיטה ולהצמיד משהו קר לאיזור. התנפחות..אודם רציני.. שריפה...כל אלו הם מה שאני עוברת כבר שנתיים ובנוסף, כל השתנה שלי מלוווה בשריפה נוראית (כמו בדלקת בשתן)כבר שנתיים!!יש לי חבר כבר שנתיים וחצי ואנחנו מתמדדים עם זה אבל איכות החיים שלי ירודה,בעיות עם זה בזמן המחזור,התלבטות עם כן לנסות הפעם או לא..פעם הייתי מתשמשת בטמפונים היום אני לא יכולה לסבול משהו בתוך הנרתיק. אז בזמן המחזור אני מרגישה מלוכלכת ומדוכאת כי אני נאלצת להשתמש בתחבושות.עד כה ניסיתי בעיקר משחות ושמנים למינהם, חלקם עזרו לפעמים וחלק לא, בכל אופן שמעתי על טיפולי ביופידבק, אשמח לקבל מעט פרטים בנושא. ובעיקר רציתי לקבל עוד חוות דעת לגבי הניתוח. מהם אחוזי הצלחה,זמן החלמה,סיכונים כו...? ועוד שאלה קטנה,האם וסטיבוליטיס יכול לעבור כך סתם עם הזמן בלי טיפול??? אני לגמרי לא מוכנה להשלים עם העובדה שכל חיי ילוו בכאבים ובעיות... סליחה על האורך של ההודעה ואני ממש ממש אשמח לקבל תגובה כי די הלכתי לאיבוד רגשי נפשי ופיזי.

שלום כעיקרון אם אכן זאת וסטיבוליטיס הטיפול הטוב ביותר אחרי ניסיון עם משחות שונות זה שינוי תזונה , הרגלי היגנה ופזיותרפיה אגנית עם ביופידבק אני מנתח רק את אלה שכשלו בכל השלבים הראשונים כשהתוצאות הניתוחיות בבחירת המועמדות המתאימות הן כ 80-90 אחוזי הצלחה אני עובד עם נירה צוברי כהן הפזיותרפיסטית הראשית לרצפת האגן בבילינסון והיא מומחית לביופידברק ופזיותרפיה לוסטיבוליטיס בברכה דר קריסי

29/10/2008 | 11:50 | מאת: שני

היי אורטל, מבינה אותך לגמרי, גם אני אובחני כסובלת מוסטבוליטיס לפני כשלוש שנים בערך, מאז המספר שקיימתי יחסים הוא ממש מועט. שורף לי מכל מגע, ושום משחה או שמן עוזרים, גם אני על סף מצוקה ואין לי מושג איך להתמודד זאת. את לא לבד!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן