צבע עור שונה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/10/2008 | 00:06 | מאת: פלונית

שלום. אני בחורה בת 20 שלא גילחה את הלמטה אף פעם. גילחתי לפני שבוע. אני שחומת עור. ומה שיצא זה שלאחר הגילוח ראיתי שצבע העור הוא לא נקי. כאילו שחור יותר מצבע הגוף שלי. סיבנתי וכו' אבל זה לא יורד. גם יש בקפלים של העור בין הרגליים צבע אחר. כהה יותר. מה הסיבה? זה מוזר? ככה זה אמור להיות? מקום בגילוח כהה יותר מצבע העור שלי. וזה לא בגלל הגילוח כי חיכיתי כמה ימים מאז. אודה על תשובה.

אצל נשים רבות צבע העור כההה יותר אם זה רק בשפתיים הקטנות והן מוגדלות ניתן להקטין אותם הניתוח דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן