סיכונים וסיבוכים בניתוח ווסטבילוס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/10/2006 | 21:06 | מאת: אבגדית

האם יש סיבוכים בניתוח ווסטובליס

שלום כעיקרון כללי אין פעולה ללא סיבוכים אפשריים מסיבוכי הרדמה ועד סיבוכי הניתוח כגון זיהום דימום וכו' ניתוחים פלסטים של הפות והנרתיק דורשים ידע מיומנות ונסיון רב וכאשר אלה מתקיימים הסיכוי לסיבוך נמוך ביותר מנסיוני ה"סיבוך" העיקרי של הניתוח הוא חזרת המחלה באיזורים אחרים בכ 10-20 אחוז מהמיקרים (אבל 80%-90% הצלחה זה נפלא כמובן) בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן