קרום בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/10/2008 | 18:15 | מאת: ירושלים

שלום רב! היתי רוצה לדעת האם אחרי שקיימתי בסביבות 30, 40 פעם יחסי מין עדיין אפשר לאחות את קרום הבתולין? זה נושא שמאד קריטי בישבילי, היות ואני דתייה וזה פוגע לי בשידוך...

שלום ושנה טובה בהחלט ניתן ! התוצאה תראה בדיוק כמו הקרום המקורי ותחזיק כל עוד לא תקיימי יחסים לפניה - אנא התקשרי למזכירתי או צרי קשר ישירות עימי בברכה דר קריסי

02/10/2008 | 20:47 | מאת: ירושלים

האם הניתוח מתבצע בהרדמה כללית או שניתן לבצע אותו גם בהרדמה מותנית

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן