שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/09/2008 | 23:38 | מאת: רונית

שלום דר' קריסי אני אמורה לעבור ניתוח לכריתת טחורים וחשבתי אולי לשלב אותו עם נתוח להקטנת שפתיים פנימיות שאלותי: 1. האם אתה ממליץ לבצע את שני הניתוחים יחד? 2. מעוניינת לדעת ברמת סדר גודל עלות ניתוח שכזה 3. לכמה ימי העדרות מהעבודה יש להערך בניתוח להקטנת שפתיים פנימיות?? תודה רונית

השבתה של כ 3-6 ימים תלוי באופי הכאבים יחסית קלים מאד במנותחות שלי עקב חומר הרדמה מקומי ארוך טווח בכל זאת רצוי לנוח , לשמור על היגנה ולא לשפשף לרוב 3 ימים אני נגד שילוב הניתוחים מחשש לזיהום קשה(איזור מזוהם) טל. ליעוץ במרפאתי - 052-5134747 בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן