הגדלת זין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/09/2008 | 17:37 | מאת: ממ

האם אפשר להגדיל ולעבות זיין

כן, אבל זאת לא הכתובת - בטיפול אורולוגים

26/08/2009 | 08:57 | מאת: eli

אני רוצה לשתף אותכם בחוויה שעברתי בחצי שנה לאחר שנים שתוסכלתי מהמצב של איבר מיני סוף סוף אני יכול להגיד לכם שאני אדם מאושר!! בעזרת המכשיר שקניתי הצלחתי להגדיל בעזרתו את הזין ב-8 סמ' בחצי שנה .אני יודע שזה הרבה אבל זאת האמת ואכשיו אני שמח על כל רגע שאני במיטה עם מישהי http://p-sizegenetics.com

23/11/2012 | 10:05 | מאת: תמוז

ישלי 13 סמתי רוצה לגדיל מעל 17

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן