שפתיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/09/2008 | 11:01 | מאת: אני

דר קריסי שלום. ביצעתי בעבר ניתוח לקיצור שפתיים פנימיות. התצואות טובות, אם כי לטעמי צד ימין אינו זהה לצד שמאל, וזאת אחרי ניתוח תיקון. משום מה גם לא קיבלתי אנטיביוטיקה או תרופה לשיכוך כאבים, אלא רק נאמר לי לעשות אמבטיות. מה דעתך? כעת אני מתעניינת בניתוח שפתיים חיצוניות משום שהן נראות לי נפוחות מדי. ברצוני לדעת מהו ההליך שמתבצע? הוא כואב? מהי תקופת ההחלמה? אני עוסקת בפעילות ספורטיבית. מה לגבי זה? לאחרונה עשיתי גם ניתוח שאיבת שומן בירכיים עם תוצאות מעולות. האם הדבר דומה? תודה רבה וחג שמח

בטבע אין סמטרי מושלמת ואם התוצאה יפה - היא יפה אני לא נותן חוות דעת על טיפולים או מהלכים של רופאים אחרים לכן לא אתיחס לדברים שקרו בעבר לגבי השפתיפ הגדולות - זאת למעשה רקמת שומן (שלך אין הרבה אם את ספורטאית) ולכן ניתן לשאוב אותה. מנסיוני ניתוח בדרך כלל לא נותן תוצאה יפה לשפתים "מתדלדלות" כי יכול לגרו לפתיחה קבועה של הנרתיק אם את רוצה לבוא שאראה במה מדובר - ברצון שנה טובה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן