מידע על "פורפורציה"

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/09/2008 | 19:48 | מאת: דר

שלום, אני מתכוונת לעבור ניתוח פלסטי. אחד מהמקומות שאני שוקלת לעבור את הניתוח אצלם הוא פורפורציה. בבקשה תפרסמו או תשלחו לי קישור (אפשר גם למייל) בקשר למרכזי פורפורציה ולשמועות שרצות בזמן האחרון. אשמח גם לשמוע תגובות מאנשים שעברו ניתוח אצלם וממי שכתב תגובות שהוסרו מהפורום. אשמח לדעת את הדברים האלו לפני מאשר להצטער מאוחר יותר. תודה, דר [email protected]

פרופורציה זאת חברת תיווך ולא רופא שאת בוחרת על סמך איכותו לא ארחיב יותר את דעתי בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן