דחוף...נואשת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/09/2008 | 23:10 | מאת: דחוף

אני בתולה ולפני כמה ימים הייתי עם חבר שלי והוא החדיר אצבעות לאיבר המין שלי, דבר שלווה בכאבים עזים. לאחר זמן מה הגעתי לבית וראיתי דימום קל, דבר שייחסתי למחזור החודשי שהיה אמור להגיע בזמן זה (מה גם שחוויתי את כל תופעות המחזור שבד"כ יש לי כולל כאבי בטן עזים), הבעיה היא שיום למחרת הדימומים פסקו עד למצב של כמה טיפות בקושי, השאלה שלי היא האם יש סיכוי שבמהלך החדרת אצבעותיו קרע חברי את קרום הבתולים שלי או שיתכן שהמחזור יעלם בצורה כזו

בהחלט תיתכן קריעת הקרום עם החדרת אצבעות בכח כעיקרון אם צריך אין בעיה לאחות את זה כמה שיותר מהר אם זה מועד המחזור יתכן וזה רק מחזור אם את רוצה לבוא לבדיקה צרי עימי קשר למייל [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן