רופא נשים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/09/2008 | 18:18 | מאת: מגדלין

רציתי לדעת רופא נשים "גינוקולוג" זה אותו הדבר כמו גינוקולוג שמנתח ניתוחים פלסטיים בפות ז"א גינקולוג רופא נשים כל גינקולוג יכול לבצע ניתוחים פלסטיים או רק גינקולוג שמתמחה במיוחד לניתוחים פלסטיים בפות יכול לבצע ניתוחים אללה???

גינקולוג=רופא נשים בעברית זה שם כללי לכל רופאי הנשים חלק קטן מהם מנתחים (כריתות חם, ציסטות וכו') ומהמנתחים רק מעט מאד מומחים לרצפת האגן ופלסטיקה של הפות והנרתיק בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן