תפירת קרום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/09/2008 | 18:40 | מאת: אלמונית

הי דוקטור רציתי לשאול אותך בקשר לתפירת קרום הבתולים עברתי תפירה כבר 22 יום אני רואה שהקרום "הבצע" נאחה אבל עדיין רואה את כל החוטים הם עדיין לא נמסו , לא אמורים "החוטים" אחרי שלושה שבועות להיעלם ??

אני תופר בחוטים שנמסים תוך כ 3 שבועות לא תמיד הספיגה מדויקת, תלוי בגוף ולעיתים לוקח יות שאלי את הרופא שתפרת אצלו - אולי שם משהו אחר ??? דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן