קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/09/2008 | 13:18 | מאת: שגית

רציתי לדעת הקרום שלי נפגע אז אם אני פותחת את השפתים הקטנות אני לא רואה שהקרום נפגע אם אני לוחצת עד הסוף כמו ביצאה אני רואה את הנזק אז השאלה שלי כך, בזמן לחיצה אני רואה שהנזק יותר גדול, אבל אם אני לא לוחצת אני רואה שהנזק מזערי אז מה נכון או באיזה מצב אני צריכה להסתמך כדי לדעת את גודל הנזק?

אם היתה חדירה - הוא נפגע קרוב לודאי שלא הרבה וניתן בקלות לאחות אותו בצורה קבועה אם מעולם לא החדרת כלום פנימה - כנראה שזו הצורה שלו דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן